À la carte festvåning
Förrätter
Toast Skagen på handskalade räkor, majonnäs, dill, citron, och en knivsudd pepparot toppas med forellrom
Friterat rustikt bröd med tångkaviar, syrad havregrädde, dill och rödlök – vegan
Tre sorters lax med tillhörande såser, serveras med vispat smör, Levainbröd och sesamknäcke
Terriné på gulbetor & chevré med örtsallad & rostade pumpakärnor
Rödbetscarpaccio med krämiga ostkuber, rostade pumpakärnor, ruccola och balsamicoreduktion
Kalixlöjrom, syltad rödlök, syrad grädde, dill och citron
Liten svamprisotto med hyvlad parmesan, svarvad rödbeta, örter och knäckestick
Hummerkött, avokado, chilimajonnäs på grillat briochebröd toppas med färsk koriander
Varmrätter
Helstekt kalventrecôte med säsongens primörer, portvinsreduktion samt ert val av potatis
Pannstekt fjällröding från Landön serveras men en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner
Helstekt oxfilé med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis
Ugnsbakad lågtempererad lammrostbiff med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök & sidfläsk serveras med en smörig potatis & palsternackspuré
Frasiga getostbollar rullade i panko med svartrissallad, snabbsyrad julienne och purjolöksdressing
Arancini, säsongsbaserade tillbehör
Kotlettspjäll från Patanegragrisen, säsongens ljumna primörsallad, rostad fänkål, serveras med confiterad potatisfondant
Efterrätter
Knäckig äppelkaka gjord på långkokta äpplen med vaniljcremé
Klassisk tiramisu
Rabarber och jordgubbar toppas med smördeg och havregryn, serveras med en hemgjord vaniljcréme samt salt kolacaramell
Säsongens pannacotta
Limemarinerade färska jordgubbar serveras med en mascarponecréme
Limemarinerade färska jordgubbar serveras med en mascarponecréme
Utvalda kvalitetsostar

Fråga oss gärna
Har du frågor eller funderingar?
Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!