Bröllopsplanering

Utforska möjligheterna för ditt drömbröllop med Mat&Fest som din föredragna bröllopsplanerare. Vårt erfarna team är redo att möta er och diskutera alla detaljer som gör er stora dag oförglömlig. Från mat och dryck till bröllopsdukning, dans och underhållning, guidar vi er genom varje steg med personlig service och expertis.

Kontakta oss för att boka ett möte och låt oss tillsammans skapa magin för ert bröllop hos oss.

bröllopsplanering

Val av bröllopslokal

Första steget i bröllopsplanering är att välja den rätta lokalen för er fest. Vi på Sven Dufva erbjuder vår vackra festlokal med högt till tak och pampiga arkitektur som hintar om dess anrika historia. Vår festvåning bjuder in till fest utefter era tankar och idéer om ert drömbröllop. Om ni istället har siktat in er på en annan lokal erbjuder vi tjänster inom catering och uthyrning av erfaren personal. Oavsett vilket alternativ du väljer hjälper vi dig med bröllopsplaneringen och finns vid din sida från början till slut. Låt oss berätta mer om hur vi jobbar!

Planera ditt drömbröllop i vår lokal

I vår bröllopslokal är möjligheterna många. Vår pampiga lokal med högt till tak har en historia som speglar sig i den häftiga arkitekturen med höga tegelväggar och välvda fönster. Bröllopslokalen bjuder till fest med känsla för det rustika och personliga såväl som den moderna och stilrena känslan. Oavsett hur dina visioner ser ut finns möjlighet till den personliga touchen på festen som möjliggör ditt drömbröllop. 

Om du är intresserad av ett bröllop hos oss bokar vi gärna in ett möte för att diskutera era önskemål och förväntningar med vår bröllopsplanerare. Vi har lång erfarenhet inom bröllopsplanering och hjälper dig i alla frågor kring hur vi jobbar, vad som ingår samt hur bröllopslokalen passar just era tankar och idéer. Vi strävar alltid efter ett personligt och följsamt arbete där vi jobbar utefter era önskemål, bemött av vår expertis och erfarenhet för att planera ert drömbröllop. Under mötet berör vi bl.a. frågor om mat & dryck, bröllopsdukning, dans och underhållning, fotograf m.m.

Hör gärna av er så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er!

Vi är ett familjeägt företag som erbjuder personlig och lyhörd hjälp när det kommer till planeringen av er bröllopsdag.

Bröllopscatering

En stor del av er bröllopsfest är den meny ni önskar servera. När du har valt din lokal är nästa steg att välja den mat som serveras under ert bröllop. Vi hjälper er att komponera ett upplägg som passar er, era gäster och den lokal ni bokat för er bröllopsfest. Oavsett om ni är ute efter ett klassiskt upplägg med en två- eller trerättersmeny eller om ni önskar ett trevligt och socialt bufféupplägg guidar vi er till ett val som passar ert bröllop. Vi har erfaren och proffsig serveringspersonal som bidrar till att ert bröllop flyter på som det ska. Under tiden fram till festen hjälper vi er med bröllopsplanering kring logistik, transport och praktiska frågor.

Ta kontakt med oss idag för att planera ert drömbröllop!

bröllopsplanering