Mat & dryck

Vårt koncept går ut på att du köper mat och dryck av oss, och därefter ingår lokal, personal, ljus på borden och städning. Vi brukar ta ett initialt möte med gästen för att diskutera vilka möjligheter det finns för just er fest. Ni får sedan en offert som är baserad på det vi diskuterat på mötet. Här nedan följer den mat som serveras i vår fina festlokal på Dag Hammarskjölds väg. Skulle det vara så att ni har frågor eller önskemål, finns vi här för att få ut det mesta av er upplevelse.

MatFestStaende2 edited
MatFestLiggande5 edited 1 scaled

Bufféer

Våra bufféer

Med en stor passion för smakupplevelsen har vår Köksmästare Jerker tillsammans med sitt kocklag komponerat ihop menyer som passar alla olika tillfällen och smaklökar.

Plockmat & snittar – catering, festvåning, bröllop

Plockmat & snittar

Mat är en central del i det flesta aspekter av livet och genom historien har maten även varit en central del av allt som kom att kallas fest!

Matfest mat dryck plockmat snittar edited
Matfest mat dryck a la carte edited

Á la carte

À la carte

Detta är det perfekta alternativ för dig som vill sätta din personliga prägel på festen. Tillsamman sätter vi ihop en två eller trerätters middag som kommer ta dina gäster med storm.

Specialkost & allergier

Specialkost & allergier

Vi har i restaurangen en ambition att göra alla till lags. Detta kan i vissa fall få till konsekvens att det blir otydligt vad vi faktiskt klarar av att göra bra och vad som har en tendens att bli mindre bra.

Matfest mat dryck specialkost edited
Stillbild 29 980x551 2 edited

Dryck

Dryck

Att alltid finna den perfekta mat och dryckeskombinationen är av yttersta vikt för oss på Sven Dufva och vi har genom åren arbetat nära vår sommelier och tillsammans noggrant valt ut vinerna till våra menyer.