Specialkost & allergier

Vi har i restaurangen en ambition att göra alla till lags. Detta kan i vissa fall få till konsekvens att det blir otydligt vad vi faktiskt klarar av att göra bra och vad som har en tendens att bli mindre bra. Det är därför detta dokument finns till. Syftet är att gör det tydligt vad vi kan erbjuda, när vi behöver få in anmälningar samt vilka alternativ som finns möjliga.

Vad gäller luftburna allergier kan vi, vilken allergi det än gäller, aldrig lova att det är helt fritt från det i våra lokaler. Detta då vi dels hanterar alla sorters livsmedel i våra lokaler under perioder, dels kan vi heller aldrig säkerställa vad andra gäster tar med sig till lokalen. Vi kan å andra sidan garantera vilka ingredienser som finns i maten vi lagar.

I listan nedan kan ni hitta information kring vilka bufféer vi kan anpassa efter vilka allergier/livsstilkoster. Här finns även information om dessa är kopplade till någon kostnad. Tveka inte att kontakta oss om du har frågor, så ser vi till att hjälpa er efter bästa förmåga.