Företagscatering

Hos Uppsala Mat & Fest erbjuder vi företagscatering för företag och organisationer med mat, dryck och service för era event. Anlita oss för en välplanerad konferensdag till ett marknadsmässigt pris.  

Vår värdegrund är att skapa möjligheter för våra kunder med effektiv service, professionell personal och god mat till ett bra pris. Vi är Uppsalas leverantör av catering för företag. Med vår passion för kvalitet har vi underlättat för företag att samlas i över tio år och vi ser fram emot att samarbeta med ditt företag. Du vet vad din organisation behöver, vi hjälper dig få det.  

Matfest manniskor mat minnen edited 1

Företagscatering

Vad innebär catering för företag hos Mat & Fest?

När du bokar företagscatering hos Uppsala Mat & Fest så kommer all mat upplagt på fat och färdig att ätas. Beroende på era preferenser och menyval så levereras maten i kyl eller värmeboxar så att den håller perfekt temperatur. Vi kan tillgodose företagsbehov för små och stora organisationer.  

Har ni behov av serveringspersonal eller tillgång till ljus- och ljudutrustning kan våra professionella medarbetare självklart ordna det. Vi är en flexibel cateringfirma och anpassar oss efter era behov så att ni kan slappna av och njuta. När du bokar ett event hos oss kommer du får mat och service i absolut toppklass.  

Företagsevent

Företagsevent hos Mat & Fest  

Vill du istället ha ditt event, konferens eller hålla ett möte hos oss på Mat & Fest? Vi har lång erfarenhet av att anordna allt ifrån mat, dryck, ljud- och ljusutrustning. Vi hjälper dig med allt du behöver som fika i pauserna, placering och tilltugg.

Läs mer om våra menyval och upplägg här

Matfest festlokal mojligheternas festvaning edited 1