Catering Knivsta

MatFest erbjuder exklusiv catering i Knivsta, perfekt för alla tillställningar. Vi kombinerar högkvalitativ mat med professionell service för att säkerställa att ditt evenemang blir minnesvärt och bekymmersfritt.

Vi erbjuder ett brett utbud av matalternativ, från eleganta bufféer till plockmat, snittar och specialanpassade menyer. Varje rätt är noggrant förberedd med färska och högkvalitativa ingredienser för att passa just dina unika behov.

Catering Knivsta
catering knivsta

Vårt utbud

Bufféer, plockmat och à la carte meny

Välj bland våra bufféer, plockmat och snittar som passar lika bra för privata tillställningar som företagsevenemang.

Eller skapa din egen personliga meny med vår à la carte meny, där varje rätt tillagas med omsorg av våra kockar på plats hos oss, och som sedan levereras till er – perfekt för er som vill överraska era gäster med något unikt och speciellt.

Högtider

Vi erbjuder även bröllopscatering, studentcatering, nyårscatering och företagscatering för att göra varje tillfälle minnesvärt och smidigt för dig. Se mer under varje tjänst.

Kontakta oss för catering i Knivsta

Planerar du ett speciellt tillfälle i Knivsta? Kontakta oss på Uppsala Mat&Fest för att boka din catering idag. Låt oss tillsammans skapa en matupplevelse som överträffar dina förväntningar!

Ring oss på 018 – 710 110 eller skicka ett e-postmeddelande till info@matfest.se för att boka din catering i Knivsta. Låt oss göra din nästa fest till en minnesvärd och smakrik upplevelse!

Matfest buffeer uppsala edited

Vanliga frågor om catering Knivsta

Hur bokar jag catering i Knivsta från er? icon plus

Under högsäsong (maj-jun samt okt-dec) behöver man vara ute i väldigt god tid för att vara säker på leverans av catering. Om man mot all förmodan är sent ute så kan man alltid fråga per telefon eller skicka ett mail till oss.

Vad är minsta antal jag kan beställa catering i Knivsta för?icon plus

Våra bufféer är tillgängliga för beställning från 20 personer och uppåt.

Kan man hyra personal av er?icon plus

Absolut, vår erfarna personal är vanligtvis stationerad på våra festvåningar men deltar även i cateringevent vid behov. Tveka inte att kontakta oss så kan vi diskutera möjligheter, tidpunkter och priser tillsammans.

Kan ni hjälpa till att arrangera och planera festen?icon plus

Vi strävar alltid efter att ge er vårt bästa stöd. Om ni behöver hjälp med till exempel partytält, servering eller planering, tillkommer en extra kostnad. Vid enbart behov av rådgivning ingår detta naturligtvis när ni köper mat av oss. Gäller det bröllop så erbjuder vi både bröllopslokal i Uppsala och bröllopsplanering.