Catering Uppsala

Vi erbjuder catering till alla typer av tillställningar runt Uppsala med omnejd. Catering är ett smidigt sätt att bjuda sina gäster på mat samtidigt som man får mer tid till att faktiskt umgås med dessa.

Det går att få sin mat levererad mot en kostnad och därefter även upphämtad när tillställningen är över. Vi gör vårt bästa för att er fest ska bli just som ni vill ha den, så tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar!

Mat Fest Staende buffé
buffe med lax mat och fest

UNIK MENY FÖR UNIKT TILLFÄLLE

À la carte meny

Vi erbjuder även en à la carte meny där ni beställer separata rätter (men samma till alla ex. specialkost) och kan därmed bygga en egen meny efter ert tycke. I de flesta fall innebär detta att ni behöver ha någon av våra kockar på plats för att lägga upp maten, då en del av det är varm och vi vill säkerställa att den förblir det tills det att den står framför gästen.

HA FOKUS PÅ FESTEN, VI SKÖTER RESTEN

Hyr av oss

Hyr serveringspersonal som hjälper till med servering, dukning, städning mm. Vi har samma personal på vår festvåning som vår cateringverksamhet vilket innebär att den personal som kommer till er fest har jobbat på en rad av de fester vi har i vår lokal – erfarna. Våra cateringbufféer kommer vackert upplagda på fat och det går även att via oss hyra porslin, servetter, dukar och glas som vi sedan tar hand om och diskar.

mysig lokal uppsala

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!