Catering Uppsala

Vi erbjuder catering till alla typer av tillställningar runt Uppsala med omnejd. Catering är ett smidigt sätt att bjuda sina gäster på mat samtidigt som man får mer tid till att faktiskt umgås med dessa.

Det går att få sin mat levererad mot en kostnad och därefter även upphämtad när tillställningen är över. Vi gör vårt bästa för att er fest ska bli just som ni vill ha den, så tveka inte att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar!

Unik meny för unikt tillfälle

À la carte meny

Vi erbjuder även en à la carte meny där ni beställer separata rätter (men samma till alla ex. specialkost) och kan därmed bygga en egen meny efter ert tycke. I de flesta fall innebär detta att ni behöver ha någon av våra kockar på plats för att lägga upp maten, då en del av det är varm och vi vill säkerställa att den förblir det tills det att den står framför gästen.

Ha fokus på festen, vi sköter resten

Hyr av oss

Hyr serveringspersonal som hjälper till med servering, dukning, städning mm. Vi har samma personal på vår festvåning som vår cateringverksamhet vilket innebär att den personal som kommer till er fest har jobbat på en rad av de fester vi har i vår lokal – erfarna. Våra cateringbufféer kommer vackert upplagda på fat och det går även att via oss hyra porslin, servetter, dukar och glas som vi sedan tar hand om och diskar.

Vanliga frågor om catering

Här har vi samlat våra vanliga frågor om catering.

Kommer maten upplagd och redo att ätas?

All mat levereras vackert upplagd och garnerad, färdig att ställas fram på buffén när du beställer catering från oss. Vid de flesta tillfällena så får ni även låna kyl & värmeboxar av oss för en enkel & smidig förvaring.

Kan jag blanda två olika bufféer när jag beställer catering?

Vi rekommenderar alltid att man håller sig till hur menyn är komponerad, specialkost undantaget  Har ni frågor kring respektive rätt i någon buffé så kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Vad gör man med överblivna fat/skålar/boxar?

De fat som har matrester får gärna sköljas av. Har ni beställt upphämtning av boxarna kommer vi och hämtar dem, ni behöver inte diska. Annars går det bra att lämna tillbaka boxarna och dess innehåll utanför köksingången vid vår restaurang på Dag Hammarsköldsväg 40. Vi ser alltid till att stämma av innan leverans för catering så vi vet vad som gäller.

Är maten närproducerad?

Vi strävar alltid efter att i största mån använda oss av svenska råvaror och då gärna om möjligt närproducerade. Fråga oss gärna om råvarornas ursprung.

Allergier, intolerans och matideologi?

Vi gör alltid vårt yttersta i att inom rimliga gränser ordna med alternativ kost till de som så önskar. Kostnadstillägg kan vid vissa speciella fall tillkomma.

Ni hittar mer info om allergier och specialkost här (PDF öppnas i nytt fönster).

Kan man hyra porslin när man beställer catering från er?

När ni beställer mat från oss så går det också bra att hyra porslinspaket. Kostnaden startar på ca 30 kr per kuvert.

Hur betalar man för catering?

Det går bra att betala cateringen med kort, Swish eller så fakturerar vi er i efterhand.

När måste man ange slutgiltigt antal för catering?

Senast 5 arbetsdagar innan leverans så vill vi ha det slutliga antalet samt eventuella behov av specialkost vid beställning av catering.

Hur tidigt behöver jag lägga min beställning för catering?

Under högsäsong (maj-jun samt okt-dec) behöver man vara ute i väldigt god tid för att vara säker på leverans av catering. Om man mot all förmodan är sent ute så kan man alltid fråga per telefon ringa eller e-post.

Hur sker utkörning / hämtning vid catering?

Utkörning samt hämtning av boxar på vardagar inom Uppsala stad kostar från 420 kr inkl. moms

Utkörning samt hämtning av boxar på helger inom Uppsala stad kostar från 490 kr inkl. moms

Utanför Uppsala stad så är startkostnaden 420 kr samt en milkostnad 95 kr. Kostnaden räknas på sträckan tur och retur.

Kan jag hämta maten själv?

Ja, det går bra att under bestämd tid hämta maten på vår restaurang Sven Dufva i Science Park.

Vilken tid sker leverans av catering?

Leverans av catering sker oftast under dagen, men vi stämmer alltid av med gästen så de vet när vi kommer.

Hur fungerar det med varm mat vid catering?

Ni får maten levererad i boxar som är uppvärmda och kopplas in i ett eluttag till dess att maten ska ätas. Vi berättar mer när vi lämnar av boxarna, eller när ni kommer och hämtar upp dem.

Vad är minsta antal jag kan beställa catering för?

Minsta antal är 15 personer för vår Festbuffé. Övriga bufféer är det minsta antalet 20 personer.

Kan ni hjälpa till att arrangera och planera festen?

Vi hjälper er alltid så gott vi kan. Skulle det vara så att ni vill ha hjälp med exempelvis partytält, servering och planering så är detta kopplat till en kostnad. Vill ni bara ha ”vanlig” rådgivning ingår detta såklart när ni köper mat av oss.

Kan man hyra personal av er?

Ja, vi har erfaren personal som vanligtvis jobbar hos oss på våra festvåningar, men även åker på en del cateringevent när behovet finns. Kontakta oss så diskuterar vi möjligheter, tider och priser.