Julbordscatering i Uppsala

För julbordscatering i Uppsala så har du kommit rätt! Vi bjuder på hemlagad julmat från grunden. Precis som all vår mat är vårt julbord framtaget med fokus på att skapa en matupplevelse, något som kräver en kunskap om ingredienser och råvaror, och kanske framför allt en passion för hantverket och tradition. Vi bjuder på alla julens smaker i ett traditionellt svenskt julbord levererat till dig.

julbordscatering uppsala
julbord

Julbordscatering 2024

Restaurang Sven Dufva erbjuder julmat catering. När du bokar julbordscatering kan du lägga till utkörning av maten som kommer upplagt på fat och färdig att ätas eller att hämta själv. Beroende på era preferenser och menyval så levereras julmaten i kyl eller värmeboxar så att den håller perfekt temperatur för erat julfirande. Vi är mycket stolta över det julbord vi kan leverera med hemlagad julmat direkt till din dörr.

Beställa hem julbord

När vi tog fram vårt hemlagade julbord ville vi uppnå den där genuina julkänslan som bara ett riktigt välkomponerat julbord kan skapa. Vår julbordscatering är perfekt för dig som vill slippa stå i köket i flera timmar men som samtidigt vill bjuda på mat lagad med kärlek, tid och säsongens bästa råvaror.

Utöver att ni enkelt kan beställa hem julbord så har vi möjligheten att även erbjuda serveringspersonal samt hjälp med dukning, städ och disk. Se vår jultallrik.

Julbordsmeny 2023

Att beställa julmat till julfesten, jullunchen eller varför inte jul-AWn är det smidigaste, och kanske även den smakrikaste lösningen för att skapa den där mysiga och matfyllda känslan som julen för med sig.

Fänrik Ståls inlagda sill

Roslagssill

Citrusgravad lax

Ägghalvor med mayo & räkor

Skagenröra

Pepparsalami

Julskinka

Pressylta från Andersson&Tillman

Rödbetssallad

Hovmästarsås

2 sorters senap

Hårt & mjukt bröd

Smör

Julost

Hemtrillade köttbullar

Glöggkokt rödkål

Prinskorv från Andersson&Tillman

Janssons Frestelse

Kokt potatis

Julgodis

Tillval

Varmrökt Lax + 25 kr/person

Revbensspjäll + 20 kr/person

Kräftmarinerad Sill + 20 kr/person

Dessertbord, tre sorter desserter + 50kr/person

Pris julbordscatering

Catering: 329 kr per person (minst 20 personer). I priset ingår vår hemlagade julmat färdigupplagd på fat och redo att serveras.