À la carte

Att komponera en meny kan kännas enkelt, men att hitta den där perfekta balansen sötma, syrlighet, tyngd och fräschör kan ofta vara en större utmaning än man tror. I vårt grundutbud hittar du rätter som gifter sig fint med varandra och som samtidigt står ut. Vi ger dig förslag på kombinationer som fungerar tillsammans och som kompletterar ditt evenemang på bästa sätt. Vi vet att mat är mer än smaker, det är minnen, människor och ibland magi!

Vänligen observera att minsta beställningen är för 20 personer.

À la cartemeny festvåning

Detta är det perfekta alternativ för dig som vill sätta din personliga prägel på festen. Tillsammans sätter vi ihop en två eller trerätters middag som kommer ta dina gäster med storm.

Kontakta oss för att skapa er meny.

Matfest mat dryck plockmat snittar edited 2

À la carte hos oss

Förrätter

  • Toast Skagen på handskalade räkor, majonnäs, dill, citron, och en knivsudd pepparot toppas med forellrom
  • Chevre chaud på surdegsbaguette, bakat päron, honung, krossad nötmix
  • Tre sorters lax med tillhörande såser, serveras med vispat smör, Levainbröd och sesamknäcke
  • Terriné på gulbetor & chevré med örtsallad & rostade pumpakärnor
  • Rödbetscarpaccio med krämiga ostkuber, rostade pumpakärnor, ruccola och balsamicoreduktion
  • Kalixlöjrom, syltad rödlök, syrad grädde, dill och citron
  • Lax sashimi (carpaccio). Ponzudressing, japansk majonnäs, dillsallad, furikake
  • Hummerkött, avokado, chilimajonnäs på grillat briochebröd toppas med färsk koriander

À la carte hos oss

Varmrätter

  • Helstekt kalventrecôte med säsongens primörer, portvinsreduktion samt ert val av potatis
  • Pannstekt fjällröding från Landön serveras men en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner
  • Helstekt oxfilé med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis
  • Ugnsbakad lågtempererad lammrostbiff med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök & sidfläsk serveras med en smörig potatis & palsternackspuré
  • Frasiga getostbollar rullade i panko med svartrissallad, snabbsyrad julienne och purjolöksdressing
  • Arancini, säsongsbaserade tillbehör
  • Lågtempererad Anka med blomkålpure och L Orangesås, serveras med rostade rotsaker och syrlig sallad
  • Chevre chaud med rostade rotsaker, vinägrett, toppad med honung & nötter
Matfest mat dryck a la carte edited 1
Matfest buffeer lyx edited 1

À la carte hos oss

Efterrätter

  • Knäckig äppelkaka gjord på långkokta äpplen med vaniljcremé
  • Klassisk tiramisu
  • Rabarber och jordgubbar toppas med smördeg och havregryn, serveras med en hemgjord vaniljcréme samt salt kolacaramell
  • Säsongens pannacotta
  • Limemarinerade färska jordgubbar serveras med en mascarponecréme
  • Tre sorters chokladtryffel
  • Utvalda kvalitetsostar

Kontakta oss för att skapa er meny

À la cartemeny catering

Våra à la carte alternativ är perfekt för dig som vill sätta din personliga prägel på cateringen. Tillsammans sätter vi ihop en två eller trerätters middag som kommer ta dina gäster med storm.

Kontakta oss för att skapa er meny.

Matfest mat dryck plockmat snittar edited 3

À la carte hos er

Förrätter

  • Klassisk gubbröra på kavring
  • Tre sorters chark med inlagda grönsaker & rustik durumvetebaguette
  • Terrine på gulbeta & chèvre med örtsallad & rostade pumpakärnor
  • Tre sorters lax med tillhörande såser som serveras med vispat smör, levainbröd & sesamknäcke
  • Toast skagen med handskalade räkor, majonnäs, dill, citron & en knivsudd pepparrot på hembakad kavring och toppad med forellrom

À la carte hos er

Varmrätter

  • Pannstekt fjällröding från Landön serveras med en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner  
  • Ugnsbakad fläskfilé med pepparsås, varma primörer och krämig potatisgratäng  
  • Lågtempererad lammrostbiff med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök & sidfläsk som serveras med en smörig potatis & palsternackspuré  
  • Helstekt oxfilé med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis  
  • Helstekt kalventrecôte, tillagad till innertemperatur 58 grader och serveras med varma primörer, portvinsreduktion och krämig potatisgratäng
Matfest mat dryck a la carte edited 2
Matfest buffeer lyx edited 2

À la carte hos er

Efterrätter

  • Rabarber & jordgubbar toppas med smördeg & havregryn, serveras med en hemgjord vaniljkräm samt salt kolakaramellsås
  • Hemrullad tryffel
  • Säsongens pannacotta, fråga oss vilka smaker vi har
  • Klassisk hemlagad Tiramisu
  • Limemarinerade färska jordgubbar som serveras med en mascarponekräm
  • Blåbärscheesecake