Om oss

Uppsala Mat & Fest startade utifrån vår önskan att få göra någonting med, och för människor. Vår drivkraft grundar sig i just det, att få förse människor med riktigt god mat, god dryck och minnesvärda upplevelser.

Uppsala Mat & Fest är en del av Uppsala Handelshus AB som även driver Restaurang & Festvåning Sven Dufva i hjärtat av Uppsala Science Park. Det kan låta som en stor industri, men det är ett litet följsamt företag som drivs av ägaren Tord Gutenberg med familj och en driven och passionerad personalstyrka.

IMG 1667 edited 1
IMG 1640 edited

Passion för mat, människor & minnen

Kvalitet är allt

Att kvalitet är allt när det kommer till matupplevelser är självklart. Och att kvalitet tar tid är för oss på Uppsala Mat & Fest även det en självklarhet. Det är därför vårt arbete med din matupplevelse startar långt innan festens dörrar slås upp. Allt startar med vår köksmästare – Jerker Kellgren. Tillsammans med sin duktiga kökspersonal går han igenom allt från vilka råvaror som maten ska lagas på till hur den ska presenteras och serveras. För det är ju faktiskt så att kärlek för processen leder till det bästa resultatet.

Det extra

Människor, mat & minnen

Det är vår passion för att arbeta med människor, att erbjuda service och att vi tycker om att människor kommer hit och hänger i vår festlokal, äter vår mat och skapar sina egna minnen som är vår största drivkraft. Vare sig det handlar om en liten sammankomst, en AW för ett företag eller ett stort bröllop är grundpelarna i vår verksamhet, Människor, Mat & Minnen.

Glöm inte att titta förbi för den bästa lunchen i Uppsala! Välkommen.

IMG 1876