Traditionell julmat lagat från grunden.

Sven Dufvas julbord är en av årets höjdpunkter under jultider i Uppsala. Vi bjuder på hemlagad julmat från grunden. Precis som all vår mat är vårt julbord framtaget med fokus på att skapa en matupplevelse, något som kräver en kunskap om ingredienser och råvaror, och kanske framför allt en passion för hantverket och tradition. Vi bjuder på alla julens smaker i ett traditionellt svenskt julbord.

Svenskt julbord i Uppsalas mysigaste lokal

Julbordet hos Sven Dufva är en upplevelse av atmosfär, juldofter och mat som gjort oss till ett av Uppsalas mest uppskattade julbord. Vi ordnar allt ifrån glögg, läckerheter från havet, chark av högsta kvalitet, hemlagade desserter, julgodis och pepparkakor. Och självklart de obligatoriska hemrullade köttbullarna. Detta serveras i våra lokaler med historiska anor. Tillsammans skapar vi ett minnesvärt julbord.

Tveka inte att kontakta oss om ni har några frågor eller funderingar. Kom ihåg att vara ute i god tid för allergier, vegetariska eller veganska alternativ då vi gärna planerar det med god framförhållning.

Se bokningsvillkor här.

Julbordscatering

Julbordscatering

Vi erbjuder även julbordscatering. När du bokar julbordscatering ingår utkörning av maten som kommer upplagt på fat och färdig att ätas. Beroende på era preferenser och menyval så levereras julmaten i kyl eller värmeboxar så att den håller perfekt temperatur för erat julfirande. Vi är mycket stolta över det julbord vi kan leverera med hemlagad julmat direkt till din dörr.  

Vegetariskt julbord

Söker du ett vegetariskt julbord? 

Hos Sven Dufva kan vi ordna ett julbord efter dina preferenser. Våra kockar har en passion för mat. Vi tror på ett samspel mellan syn, smak, nyskapande och traditionella smaker. Vill du veta mer om möjligheterna till vegetarisk julmat eller har frågor om bokning så är du välkommen att kontakta oss på Sven Dufva. 

Ni är även välkomna in för en underbar, kanske den bästa lunchen i Uppsala, julrelaterat eller ej. Vi ses!