Bröllop

Bröllopsdagen är kanske en av de största och viktigaste dagarna i ert liv. En dag när ni får fira er kärlek till varandra med familj och vänner! Att planera ett bröllop är mycket jobb, vissa vet exakt hur de vill att bröllopsdagen ska se ut, i allt från dryck och mat till lokal och dekorationer. Andra strävar efter att skapa en specifik känsla som kan finnas kvar i många år framöver.

Oavsett hur era önskemål ser ut gör vi vårt yttersta för att tillgodose dessa och hjälpa er i planeringen av er stora dag. Med över 10 års erfarenhet av att hjälpa bröllopspar fira sin kärlek har vi anordnat mer än 100 bröllop! 

bröllopsbuffe
mysig lokal uppsala

BRÖLLOP

Bröllop hos oss

Den centralt belägna lokalen är perfekt för det stadsnära bröllopet! Det höga taket och tegelväggarna med dekorativa valv hintar om husets ursprungliga användningsområde som stall för Upplands artilleriregemente då det byggdes under sent 1800-tal. Idag är det en flexibel festvåning som fungerar för såväl större som mindre sällskap. Tegelväggarna förhöjer och kompletterar fint flera olika dekorationsstilar och passar lika bra till det rustika bröllopet som det moderna.

Vi är ett familjeägt företag som erbjuder personlig och lyhörd hjälp när det kommer till planeringen av er bröllopsdag.

Våra bröllopspaket

Nedan följer tre populära paket i olika prisklasser. Se detta som ett förslag så att ni kan fundera på hur just er fest kommer se ut. Vi skräddarsyr kvällen efter era önskemål tillsammans med er.

Paket ett

Fördrink cava
Tre-rätters meny
Två glas vin/öl

Kaffe

Från 725 kr per kuvert

Paket två

Fördrink med påfyllning
Tre-rätters meny
Två glas vin med påfyllning
Kaffe

Från 865 kr per kuvert

Paket tre

Fördrink med påfyllning
Drinktilltugg
Tre-rätters meny
Två glas vin med påfyllning
Kaffe
Avec

Från 980 kr per kuvert

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!