Möjligheternas arbetsplats

Välkommen till Uppsala Mat och Fest – en arbetsplats där gemenskap och glädje är i centrum! Här strävar vi efter att skapa en miljö där arbetslaget inte bara fungerar som kollegor, utan som en sammanhållen grupp av vänner som delar både arbetsuppgifter och skratt.

IMG 1667 edited

Vi tror på att ett starkt team är grunden för framgång.

Därför är vårt fokus alltid att bygga och upprätthålla en sammanhållen arbetsstyrka som trivs med att arbeta tillsammans och stödja varandra. När du går in genom våra dörrar blir du en del av en familj, där öppen kommunikation och samarbete är nyckeln till vårt gemensamma mål: att leverera kvalitativ mat och fantastiska evenemangsupplevelser till våra kunder.

På Uppsala Mat och Fest är arbetsglädje en hög prioritet.

Vi tror att när du trivs på jobbet och har kul tillsammans med dina kollegor, så kommer det också att märkas i resultatet. Det är därför vi aktivt uppmuntrar till positiva interaktioner, skratt och teamaktiviteter. Våra gemensamma luncher och after-work-evenemang är inte bara tillfällen att fira framgångar, utan också för att lära känna varandra utanför arbetsplatsen.

Vi förstår vikten av att balansera arbetslivet med privatlivet.

Därför är det inte ovanligt att du ser våra kollegor umgås även på sidan om jobbet. Det kan vara allt från att gå på bio tillsammans till att arrangera spontana picknickar i stadsparken. Den starka vänskap som byggs upp på fritiden speglar sig i vår dagliga samarbetskultur och skapar en ännu mer sammanhållen arbetsstyrka.

På Uppsala Mat och Fest är du inte bara anställd, du är en värdefull del av vårt team.

Vi tror att när du känner dig uppskattad och involverad, så kommer du att trivas och prestera på topp. Så om du letar efter en arbetsplats där du kan vara dig själv, ha kul och samtidigt leverera enastående matupplevelser och evenemang, då är du varmt välkommen till oss. Här är vi mer än bara kollegor – vi är vänner som arbetar tillsammans mot gemensamma mål och firar varje framgång tillsammans.

Välkommen till vår familj!

IMG 1876
IMG 1745 edited
IMG 1586 edited
IMG 1640 edited
IMG 1681 edited
IMG 1739 edited