À la carte festvåning
Förrätter
- Toast Skagen på handskalade räkor, majonnäs, dill, citron, och en knivsudd pepparot toppas med forellrom
- Chevre chaud på surdegsbaguette, bakat päron, honung, krossad nötmix
- Tre sorters lax med tillhörande såser, serveras med vispat smör, Levainbröd och sesamknäcke
- Terriné på gulbetor & chevré med örtsallad & rostade pumpakärnor
- Rödbetscarpaccio med krämiga ostkuber, rostade pumpakärnor, ruccola och balsamicoreduktion
- Kalixlöjrom, syltad rödlök, syrad grädde, dill och citron
- Lax sashimi (carpaccio). Ponzudressing, japansk majonnäs, dillsallad, furikake
- Hummerkött, avokado, chilimajonnäs på grillat briochebröd toppas med färsk koriander
Varmrätter
- Helstekt kalventrecôte med säsongens primörer, portvinsreduktion samt ert val av potatis
- Pannstekt fjällröding från Landön serveras men en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner
- Helstekt oxfilé med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis
- Ugnsbakad lågtempererad lammrostbiff med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök & sidfläsk serveras med en smörig potatis & palsternackspuré
- Frasiga getostbollar rullade i panko med svartrissallad, snabbsyrad julienne och purjolöksdressing
- Arancini, säsongsbaserade tillbehör
- Lågtempererad Anka med blomkålpure och L Orangesås, serveras med rostade rotsaker och syrlig sallad
- Chevre chaud med rostade rotsaker, vinägrett, toppad med honung & nötter
Efterrätter
- Knäckig äppelkaka gjord på långkokta äpplen med vaniljcremé
- Klassisk tiramisu
- Rabarber och jordgubbar toppas med smördeg och havregryn, serveras med en hemgjord vaniljcréme samt salt kolacaramell
- Säsongens pannacotta
- Limemarinerade färska jordgubbar serveras med en mascarponecréme
- Tre sorters chokladtryffel
- Utvalda kvalitetsostar
Fråga oss gärna
Har du frågor eller funderingar?
Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!