À la carte Sven Dufva

Att komponera en meny kan kännas enkelt, men att hitta den där perfekta balansen sötma, syrlighet, tyngd och fräschör kan ofta vara en större utmaning än man tror. I vårt grundutbud hittar du rätter som gifter sig fint med varandra och som samtidigt står ut. Vi ger dig förslag på kombinationer som fungerar tillsammans och som kompletterar ditt evenemang på bästa sätt. Vi vet att mat är mer än smaker, det är minnen, människor och ibland magi!

Matfest mat dryck a la carte 4 3

À la carte meny festvåning

Sven Dufvas à la carte är det perfekta alternativet för dig som vill sätta din personliga prägel på fester. Tillsammans med dig sätter vi ihop en två- eller trerätters middag som garanterat kommer ta dina gäster med storm. Kontakta oss för att skapa er meny.

Matfest mat dryck a la carte edited
buffé

À la carte meny – festvåning

Förrätter

Toast Skagen på hembakt kavring

Med handskalade räkor, majonnäs, dill, citron, och en knivsudd pepparrot toppas med forellrom

Tre sorters lax

Med tillhörande såser, serveras med vispat smör, levainbröd och sesamknäcke

Kalixlöjrom

Med syltad rödlök, syrad grädde, dill och citron

Carpaccio på Lax sashimi

Serveras med ponzudressing, japansk majonnäs, dillsallad

Hummer på grillat brioche

På kräfta, avokado och chilimajo toppad med koriander

Terriné på gulbetor & chevré

Serveras med örtsallad & rostade pumpakärnor

Lätt ljumna sommartomater

På en bädd av ruccola och mozzarellacrème samt basilikaolja toppat med rostad pinjenöt eller pumpafrö

À la carte meny – festvåning

Varmrätter

Helstekt kalventrecôte

Serverat med säsongens primörer, portvinsreduktion samt ert val av potatis

Ugnsbakad lågtempererad lammrostbiff

Med en kompott på rödvins­brässerad svamp, pärllök & sidfläsk serveras med en smörig potatis & palsternacks­puré

Helstekt oxfilé

Med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis

Pannstekt fjällröding

Från Landön serveras men en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner

Svensk majskycklingfilé

Toppad med parmesancrème och örter serveras med paprika, rostad potatis samt en tomatsky med smak av vitlök och timjan.

Chevre chaud

På ungsrostade rotsaker, honung, nötter med ringlad örtolja

Matfest catering a la carte meny
Matfest catering a la carte meny
Matfest brollop
catering sigtuna

À la carte meny – festvåning

Dessert

Knäckig äppelkaka

Gjord på långkokta äpplen med vaniljcremé

Klassisk tiramisu

Monterad i glas

Rabarber och jordgubbar

Toppas med smördeg och havregryn, serveras med en hemgjord vaniljcréme samt salt kolacaramell

Säsongens pannacotta

Smak efter säsong

Limemarinerade färska jordgubbar

Serveras med en mascarpone­crème, lime och mynta

Hemrullad chokladtryffel

Kakaodoppad tryffel på mörk choklad med en hint av cognac

Boka à la carte meny festvåning