Nyårsmeny

Passa på att fira det nya året på ett säkert sätt hemma i goda vänners lag och låt vårt duktiga kockteam står för nyårsmaten till er!

 Vi har tagit fram två underbara trerättersmenyer, som även bjuder på ett drinktilltugg för välkomstskålen. Allt är förberett och klart, det enda som behövs är en mycket enkel uppvärmning av varmrätten enligt instruktion som medföljer. Enklare blir det inte att fira nyår, och gott är det också!

 Vår nyårscatering brukar bli fullbokad – så hör av er snarast om ni vill boka, då vi har en begränsning i hur många beställningar vi kan ta emot. Beställer gör du senast den 21 dec kl 10:00. Minsta order är 2 portioner. Mejla din beställning till info@matfest.se eller använd vårt kontaktformulär.

 Maten avhämtas den 30 dec på vår restaurang Sven Dufva, ni får en tid för upphämtning i er bokningsbekräftelse. Den kommer att vara någon gång mellan mellan 09:00-13:00

Nyårsmeny 2023

Till drinken

Dillkantad skagen ”sando” toppad med gurka & forellrom

Dryckestips: Dignitat Cava 2018. NR 78768.

 Förrätt

Krämig Jordärtskocksoppa med sidfläskbronois smaksatt med timjan och vitlök. Toppas med strimlad  sticklök.

Dryckestips: Jansz premium cuvée. NR 7957.

Varmrätt 

Kalvfilémedaljonger med potatiskaka smaksatt med västerbottenost och timjan. Dressade primörer slungade i persiljeolja. Serveras med rostad trepepparsås.

Dryckestips: 2018 CS Wines of Substance. NR 74083.

Dessert

Mascarpone hallon, toppad med pistagenötter.  

Dryckestips: Vintry’s Madeira Fine. NR 7882.

Vegetarisk meny

Till drinken

Fylld crustad med brie och hjortronsylt

Förrätt 

Krämig  Jordärtskocksoppa med alspånsrökt tofu smaksatt med timjan och vitlök. Toppas med strimlad  sticklök   

Varmrätt

Confiterad portabello med potatiskaka smaksatt med västerbottenost och timjan. Dressade primörer slungade i persiljeolja.Serveras med syrad lök & en ramslöksaioli. 

Dessert 

Mascarpone hallon, toppad med pistagenötter.  

Pris Nyårsmeny

Catering: 469 kr