Festbuffé
När vi tog fram det som skulle komma att bli vår mest populära buffé ville vi att matupplevelsen skulle vara lika bred och folklig som den bästa av fester!

De trevligaste festerna är kanske de som har störst bredd på gästlistan – där gamla vänner möter nya och kollegor möter familj. Vi på Sven Dufva tror att mat är mer än föda, det är en process där alla ingredienser fyller ett syfte och resultatet är en produkt av kärlek, tid och känsla för såväl smaker som färger. Denna generationsöverskridande meny bjuder på smaker som rökig lax fint kompletterad med en frisk citron och pepparcréme, färgglada kokta rödbetor med nötig ruccola och krämig fetaost och mycket, mycket mer!
Gjord på välbekanta och omtyckta råvaror är det en meny som passar alla gäster och alla fester. Om så önskas finns möjligheten att för festbuffén bryta ut rätter och servera dessa som sittande förrätt eller i snittformat till fördrinken eller välkomstdrinken.


Festmeny
Tunnbrödstorn med skagenröra
Dill & romtoppat
Grillad rostbiff
Balsamicodressad
Varmrökt lax
Med citrus & pepparcréme
Mörad örtagårdskyckling
Västerbottenostpaj
Färska kokta rödbetor
Med nötig ruccola & krämig fetaost
Baguette
Med persiljehummus
Välj mellan rostad fransk potatissallad eller varm krämig potatisgratäng
Priser festbuffé
Catering: 305 kronor per person. Priset gäller vid beställning för minst 20 personer. Då ingår även säsongens pannacotta
Festvåning: 485 kronor per person.

Fråga oss gärna
Har du frågor eller funderingar?
Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!