Sven Dufva à la carte
Att komponera en meny kan verka enkelt, men att hitta den perfekta balansen mellan sötma, syrlighet, tyngd och fräschör är ofta en större utmaning än man tror. Vi har lagt ner själ, hjärta och tid på att hitta just den balansen, vilket har resulterat i en à la carte-meny som vi känner oss väldigt stolta över att kunna erbjuda. Här hittar du rätter som gifter sig fint med varandra, men också som var och en för sig får skina. Vi ger dig förslag på rätter som fungerar väl tillsammans och som lyfter ditt evenemang till nya höjder, vare sig det är catering à la carte eller om du önskar ha festen i vår festvåning Sven Dufva.
Vänligen observera att minsta beställning är för 20 personer.

À la carte-meny festvåning
Sven Dufvas à la carte är det perfekta alternativet för dig som vill sätta din personliga prägel på fester. Tillsammans med dig sätter vi ihop en två- eller trerätters middag som garanterat kommer ta dina gäster med storm. Kontakta oss för att skapa er meny.


À la carte meny – catering
Förrätter
Toast Skagen på hembakt kavring
Med handskalade räkor, majonnäs, dill, citron och en knivsudd pepparrot som toppas med forellrom
Terriné på gulbetor och chevré
Serveras med örtsallad & rostade pumpakärnor
Lätt ljumna sommartomater
Serveras på en bädd av ruccola och mozzarellacrème samt basilikaolja toppat med rostad pinjenöt eller pumpafrö
Carpaccio på laxsashimi
Serveras med ponzudressing, japansk majonnäs och dillsallad
À la carte meny – catering
Varmrätter
Helstekt kalventrecôte
Serveras med säsongens primörer, portvinsreduktion samt ert val av potatis.
Ugnsbakad lågtempererad lammrostbiff
med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök och sidfläsk som serveras med en smörig potatis- och palsternackspuré.
Helstekt oxfilé
Med rostad pepparsås smaksatt med cognac, serveras med säsongens primörer samt ert val av potatis.
Pannstekt fjällröding
Från Landön serveras med en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner.
Ugnsrostad spetskål
Med chevreostcrème, rostade pumpakärnor och örtsallad.
Pannstekt fjällröding
Med potatispuré samt en Beurre blanc på vitt vin och rom.




À la carte meny – catering
Dessert
Klassisk tiramisu
Monterad i glas
Rabarber och jordgubbar
Toppas med smördeg och havregryn, serveras med en hemgjord vaniljcréme samt salt kolacaramell
Säsongens pannacotta
Smak efter säsong
Limemarinerade färska jordgubbar
Serveras med en mascarponecréme, lime och mynta
Hemrullad chokladtryffel
Kakaodoppad tryffel på mörk choklad med en hint av cognac
Beställ à la carte catering
