À la carte

– Förrätter –

Klassisk gubbröra på kavring, 75 kr

Tre sorters chark med inlagda grönsaker & rustik durumvetebaguette, 115 kr

Terrine på gulbeta & chèvre med örtsallad & rostade valnötter, 95 kr

Tre sorters lax med tillhörande såser som serveras med vispat smör, levainbröd & sesamknäcke, 115 kr

Toast skagen med handskalade räkor, majonnäs, dill, citron & en knivsudd pepparrot på hembakad kavring och toppad med forellrom, 105 kr

 

– Huvudrätter –

Halstrad rödingfilé med brynt smör och potatispuré smaksatt med västerbottenost, 225 kr

Ugnsbakad fläskfilé med pepparsås, varma primörer och krämig potatisgratäng, 165 kr

Lågtempererad lammrostbiff med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök & sidfläsk som serveras med en smörig potatis & palsternackspuré, 195 kr

Helstekt oxfilé med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis, 239 kr

Helstekt kalventrecôte, tillagad till innertemperatur 58 grader och serveras med varma primörer, portvinsreduktion och krämig potatisgratäng, 205 kr

 

– Efterrätter –

Rabarber & jordgubbar toppas med smördeg & havregryn, serveras med en hemgjord vaniljkräm
samt salt kolakaramellsås, 75 kr

Säsongens pannacotta, fråga oss vilka smaker vi har, från 65 kr

Klassisk hemlagad Tiramisu, 75 kr

Limemarinerade färska jordgubbar som serveras med en mascarponekräm, 80 kr

Hemrullad tryffel, 25 kr

Tre sorters chokladtryffel, 55 kr

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!