Veckans lunch

 

Välkommen att äta lunch hos oss! Vi har öppet vardagar mellan 11:00-13:00. Vi erbjuder trerätters buffé. Kaffe, dryck och kaka ingår i priset som är 130 kronor. Bokad buffé kostar 145 kr. Förutom vår buffé erbjuder vi även dagens sallad, denna görs på beställning kostar 130 kr,och ingår ej i buffén. Vid allergier vänligen kontakta personalen.

Maxantal för bokad buffé är 20 gäster, för sällskap över 20 personer hänvisar vi till vår grupplunch. Ni kan inte boka buffé tidigare än 5 dagar innan önskat datum.

GRUPPLUNCH

På vår mysiga hylla tar vi emot både mindre och större grupper. Beställning måste göras minst två dagar i förväg.

Under våren 2022 kommer vi dessvärre inte att kunna erbjuda vår grupplunch då vi för tillfället saknar en del personal i köket

 

– Meny–

 

 – Alltid på Dufvan –

Rostbiff med italiensk potatissallad och basilikadressing

Varmrökt lax med rostad fransk potatissallad och pepparotscreme

 

Pris 180 kr per person inkluderande, smör och bröd, vatten på borden,sallad samt kaffe och kaka.
Vänligen notera att alla bör äta samma rätt, allergier undantaget.
Minsta antal gäster för grupplunch är 20 st.

 

Vecka 49
- Måndag -

Kycklinglårfilé, citron, persilja & vitlök med oliv & fetaostsås (L)

Sprödbakad flundra, kaprismajonäs (G)

Veg: Panerad halloumi, ljummen potatissallad & chillimayo (L-G)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

- Tisdag -

Lasagne al forno (G+L)

Poucherad kapkummel, vitvinssås, champinjoner (L)

Veg: Ugnsrostad spetskål, chevreost, rostade pumpakärnor (L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

- Onsdag -

Fläskytterfilé, trepepparsås, timjan vitlöksstekt potatis (L)

Torsk med bröd och persiljetäcke, hollandiesås, kokt potatis (G+L)

Veg: Höstgryta med svamp, rotsaker och smålök

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

- Torsdag -

Gulaschgryta, kokt potatis & syrda grädde (L)

Uer med vitvinsstuvad savoykål & hackat ägg (L)

Veg: Tortilla, grönsaker samt mango och avokadosalsa (G+L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

- Fredag -

Schweizerschnitzel, rödvinssås, ugnsrostad potatis (G)

Panerad sandskädda, skagenröra (G)

Veg: Spenat- och fetaostpaj med jungfrusallad (G+L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)