Veckans lunch

 

Välkommen att äta lunch hos oss! Vi har öppet vardagar mellan 11:00-13:00. Vi erbjuder trerätters buffé. Kaffe, dryck och kaka ingår i priset som är 110 kronor. Bokad buffé kostar 120 kr. Förutom vår buffé erbjuder vi även dagens sallad, denna görs på beställning kostar 115 kr,och ingår ej i buffén. Vid allergier vänligen kontakta personalen.

Maxantal för bokad buffé är 20 gäster, för sällskap över 20 personer hänvisar vi till vår grupplunch. Ni kan inte boka buffé tidigare än 5 dagar innan önskat datum.

GRUPPLUNCH

På vår mysiga hylla tar vi emot både mindre och större grupper. Beställning måste göras minst två dagar i förväg.

Under hösten 2021 kommer vi dessvärre inte att kunna erbjuda vår grupplunch då vi för tillfället saknar en del personal i köket

 

– Meny–

 

 – Alltid på Dufvan –

Rostbiff med italiensk potatissallad och basilikadressing

Varmrökt lax med rostad fransk potatissallad och pepparotscreme

 

Pris 160 kr per person inkluderande, smör och bröd, vatten på borden,sallad samt kaffe och kaka.
Vänligen notera att alla bör äta samma rätt, allergier undantaget.
Minsta antal gäster för grupplunch är 20 st.

 

Lunch vecka 48
- Måndag -

Fläskschnitzel, rödvinssås, örtsmör & rostad potatis (G+L)

Vinpocherad koljafilé, med dill och citronsås (L)

Veg: Indisk gryta med haloumi, serveras med ris (L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

- Tisdag -

Taco tuesday (L+G)

Fisk & skaldjurslasagne (G+L)

Veg: Italiensk panna med gnocci, grönsaker, tomat och mozzarella (L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

- Onsdag -

Kycklingfilé toppad med ost och soltorkad tomat, persilje & vitlökssås samt grönsaksris (L)

Panerad spättafilé med räkröra & kokt potatis (G)

Veg: Ugnsbakade betor med chevrécremé & rostade pumpakärnor (L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

- Torsdag -

Viltfärslimpa, timjansgräddsky, stekt kulpotatis (L)

Ugnsbakad sejloin, citron och spenatsås (L)

Veg: Svamppasta rigatoni (G+L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)

- Fredag -

Nattbakad högrevskärna, potatisgratäng, chillibearnaise , bbq-sås & majskolv

Stekt strömming, brynt smör, lingon & potatispuré (G+L)

Veg: Grekiska färsbiffar, tzatziki & rostad potatis (L)

Caesarsallad, välj mellan kyckling och varmrökt lax (L+G)