À la carte

Detta är det perfekta alternativ för dig som vill sätta din personliga prägel på festen. Tillsamman sätter vi ihop en två eller trerätters middag som kommer ta dina gäster med storm.

Att komponera en meny kan kännas enkelt, men att hitta den där perfekta balansen sötma, syrlighet, tyngd och fräschör kan ofta vara en större utmaning än man tror. I vårt grundutbud hittar du rätter som gifter sig fint med varandra och som samtidigt står ut. Vi ger dig förslag på kombinationer som fungerar tillsammans och som kompletterar ditt evenemang på bästa sätt. Vi vet att mat är mer än smaker, det är minnen, människor och ibland magi!

Vänligen observera att minsta beställningen är för 20 personer.

Mat Fest buffe

À LA CARTE

Förrätter

 
  • Toast Skagen på handskalade räkor, majonnäs, dill, citron, och en knivsudd pepparot toppas med forellrom, 155 kr
  • Friterat rustikt bröd med tångkaviar, syrad havregrädde, dill och rödlök – vegan 135 kr
  • Tre sorters lax med tillhörande såser, serveras med vispat smör, Levainbröd och sesamknäcke, 170 kr
  • Terriné på gulbetor & chevré med örtsallad & rostade pumpakärnor, 130 kr
  • Rödbetscarpaccio med krämiga ostkuber, rostade pumpakärnor, ruccola och balsamicoreduktion 145 kr
  • Kalixlöjrom, syltad rödlök, syrad grädde, dill och citron, 255 kr
  • Liten svamprisotto med hyvlad parmesan, svarvad rödbeta, örter och knäckestick 165 kr
  • Hummerkött, avokado, chilimajonnäs på grillat briochebröd toppas med färsk koriander – Dagspris

À LA CARTE

Varmrätter

 
  • Helstekt kalventrecôte med säsongens primörer, portvinsreduktion samt ert val av potatis, 310 kr
  • Pannstekt fjällröding från Landön serveras men en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner, 315 kr
  • Helstekt oxfilé med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis, 375 kr
  • Ugnsbakad lågtempererad lammrostbiff med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök & sidfläsk serveras med en smörig potatis & palsternackspuré, 295 kr
  • Frasiga getostbollar rullade i panko med svartrissallad, snabbsyrad julienne och purjolöksdressing 295kr
  • Arancini, säsongsbaserade tillbehör, 295 kr
  • Kotlettspjäll från Patanegragrisen, säsongens ljumna primörsallad, rostad fänkål, serveras med confiterad potatisfondant, 275 kr
Mat Fest buffe
lyxbuffe

À LA CARTE

Efterrätter

 
  • Knäckig äppelkaka gjord på långkokta äpplen med vaniljcremé, 99 kr
  • Klassisk tiramisu, 110 kr
  • Rabarber och jordgubbar toppas med smördeg och havregryn, serveras med en hemgjord vaniljcréme samt salt kolacaramell, 105 kr
  • Säsongens pannacotta 85 kr
  • Limemarinerade färska jordgubbar serveras med en mascarponecréme – Dagspris
  • Tre sorters chokladtryffel, 75 kr
  • Utvalda kvalitetsostar, 155 kr

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!