Fest hos oss

I vår stadsnära festlokal med historiska anor är det enkelt att skapa en minnesvärd fest.

Vi har lång erfarenhet av att anordna bröllop, personalfester, middagar, disputationer och en mängd andra festligheter. Tillsammans går vi igenom era önskemål för att skapa en bild av er drömfest.

Hos Sven Dufva är service, mat och miljön i centrum. En av våra största framgångsfaktorer är att vi alltid prioriterar vår personal. En personalstyrka som trivs och känner sig trygg ger per automatik den bästa servicen till våra kunder. Köksmästare Jerker Kellgren och hans personal lagar mat med kärlek och omtanke från de bästa råvarorna vilket givetvis borgar för en stark mat- och festupplevelse.

festvåning uppsala
personer i mat och fest lokal

FESTVÅNING

Möjligheternas festvåning

I hjärtat av Uppsala Science Park ligger Sven Dufvas festvåning. En festlokal med högt i tak, bokstavligt och bildligt, där det mesta är möjligt. Det är därför vi kallar den möjligheternas festvåning!

Huset var från början en del av Uppsala artilleriregemente kasern, och fungerade som stall när regementet flyttade från Stockholm till Uppsala 1901. Idag är det en vacker festlokal med höga tegelväggar, välvda stallfönster och oändliga festmöjligheter.

Förutom den imponerande arkitekturen erbjuder vi en serviceinriktad personal samt en matupplevelse framtagen av vår passionerade köksmästare Jerker Kellgren.
Se bilder från våra lokaler eller kontakta oss direkt.

SOMMARFEST

Festlokal till sommarfesten

Söker du en festlokal till en sommarfesten i Uppsala? Vår festvåning är den perfekta lokalen till sommarfesten, examensfirandet, studentfester, bröllop och alla andra firanden som väntar under årets varmare månader. Vår festlokal nära Uppsalas centrum bjuder inte bara på en vacker inomhusmiljö anpassad för stora sällskap – vi har även en vacker uteservering där du exempelvis kan bjuda dina gäster på en fördrink i eftermiddagssolen.

När det kommer till att bjuda på säsongsenlig och god mat till sommarfesten kan du lita på att vår erfarne köksmästare och duktiga personal tar fram en fantastisk meny där vi alltid strävar efter att använda svenska och närproducerade råvaror.

Festlokal till sommarfesten i Uppsala

Vanliga frågor om festvåning

Att det uppstår frågor vid hyra av en festlokal är inte konstigt. Här har vi samlar våra vanligaste frågor gällande vår festvåning Sven Dufva.

Hur länge har vi tillgång till festlokalen?

Efter 00:00 läggs en kostnad på 3000 kr per timme till. Vanligtvis får ni tillgång till festlokalen vid 17:00 – men detta diskuteras på mötena. Det ingår 1,5 h förberedelse av lokalen, som disponeras ut där det är möjligt. Skulle det vara så att ni har enklare dekoration kan personalen hjälpa till med detta när de dukar upp borden.

Hur många får plats i festlokalen?

Vi tar som mest ca. 250 sittande gäster och uppemot 400 minglande gäster.

Får vi ta med oss egen alkohol till festlokalen?

Nej, vi har ett  serveringstillstånd kopplat till vår festlokal, det betyder att alla mat och dryck skall komma från det bolag som innehar serveringstillståndet.

Innehar festvåningen en bar?

Ja, i festlokalen finns en bar. Baren är öppen från att gästerna kommer till och med ca. 30 minuter innan stängning.

Vi har en del gäster som är i behov av specialkost, hur går vi tillväga?

Ni anmäler eventuell specialkost senast 5 dagar innan bokat datum. Vi ordnar därefter så att alla gäster får något att äta. Mer info om våra riktlinjer kring specialkost hittar ni här.

Finns det tillgång till ljud och ljusanläggning?

Ja, vi har samarbetspartners som vi hyr ljud och ljusanläggning av. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vad ingår när man hyr festlokal hos er?

Vårt koncept går ut på att ni köper mat och dryck av oss och då ingår personal, festlokal, dukning, grundblomster, ljus, normalstäd samt en provsmakning av den meny ni väljer.

Finns det en scen i festlokalen?

Ja, det finns en scen i festlokalen.

Finns det möjligheter att var utomhus i anslutning till festlokalen?

Ja, vi har en uteservering som används vid fint väder. Perfekt för fördrink i solen.

Får man provsmaka maten när man anordnar fest med er?

Ja, det ingår alltid en provsmakning av den maten ni väljer.

Har ni en projektor att sätta upp i festlokalen?

Nej, men vi har leverantörer som vi kan hyra projektor via, annars går det även bra att ta med en egen så hjälps vi åt att sätta upp den i festlokalen.

Vi har ett band/underhållning, när kan de komma och rigga?

Det beror på hur övrigt festschema ser ut men vi hittar vanligtvis en tid som passar alla parter.

Hur många kommer finnas i personalen?

Lite beroende på hur er fest ser ut och hur många gäster ni är anpassar vi antalet personal så vi kan upprätthålla en hög servicenivå. Vi går igenom behovet på möten.

Närproducerade råvaror?

Vi strävar alltid efter att i största mån använda oss av svenska råvaror och då gärna om möjligt närproducerade. Fråga oss gärna om råvarornas ursprung.

Får vi ta med oss egen mat när vi hyr festlokal av er?

Nej, se tidigare fråga och svar kring vårt koncept när du hyr festlokal av oss.

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!