Fest hos oss

I vår stadsnära festlokal med historiska anor är det enkelt att skapa en minnesvärd fest.

Vi har lång erfarenhet av att anordna bröllop, personalfester, middagar, disputationer och en mängd andra festligheter. Tillsammans går vi igenom era önskemål för att skapa en bild av er drömfest.

Hos Sven Dufva är service, mat och miljön i centrum. En av våra största framgångsfaktorer är att vi alltid prioriterar vår personal. En personalstyrka som trivs och känner sig trygg ger per automatik den bästa servicen till våra kunder. Köksmästare Jerker Kellgren och hans personal lagar mat med kärlek och omtanke från de bästa råvarorna vilket givetvis borgar för en stark mat- och festupplevelse.

festvåning uppsala
personer i mat och fest lokal

FESTVÅNING

Möjligheternas festvåning

I hjärtat av Uppsala Science Park ligger Sven Dufvas festvåning. En festlokal med högt i tak, bokstavligt och bildligt, där det mesta är möjligt. Det är därför vi kallar den möjligheternas festvåning!

Huset var från början en del av Uppsala artilleriregemente kasern, och fungerade som stall när regementet flyttade från Stockholm till Uppsala 1901. Idag är det en vacker festlokal med höga tegelväggar, välvda stallfönster och oändliga festmöjligheter.

Förutom den imponerande arkitekturen erbjuder vi en serviceinriktad personal samt en matupplevelse framtagen av vår passionerade köksmästare Jerker Kellgren.
Se bilder från våra lokaler eller kontakta oss direkt.

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!