Lyxbuffé

Vår lyxigaste buffémeny bjuder på en smakupplevelse som blandar kompletterande och kontrasterande smaker.

 

Rätterna är gjorda på våra finaste råvaror och på menyn står både skaldjurscocktail och marinerad oxfilé. För oss på Uppsala Mat och Fest är kvalitet en självklarhet, och vi lever efter devisen att kvalitet kräver tid och kanske framförallt, kärlek. När vi tog fram vår lyxbuffé ville vi att den skulle andas lyx och att passionen vi har för mat ska vara tydlig i varje tugga. När det kommer till en riktigt bra smakupplevelse tror vi att nyckeln till att lyckas är balans, en marinerad oxfilé med sälta och syrlighet som möter fylligheten av chèvre blandat med honungens sötma. För oss handlar mat om smaker som möts, färger som livar upp och framförallt en känsla och upplevelse som finns kvar efter att den sista tuggan har tagits.

 

 

– Lyxmeny –

Liten skaldjurscocktail med scampi & greenshell-mussla

Frittata med kryddostkräm & rödlök

Marinerad oxfilé med kapris, rödlök, vitlök, persilja & balsamico

Sallad på Berbierkorv & bacon toppad med chèvre & honung

Chilibakade kycklingspett med persilja & citron

Varmrökt lax med citrus & pepparkräm

Rostad Fransk potatissallad med primörer

Surdegsbaguette med vispat smör smaksatt med havssalt

Hemgjord tryffel

 

– 470 kr per kuvert –

Fråga oss gärna

Har du frågor eller funderingar? Ta kontakt med oss så hjälper vi dig!