– Förrätter –
Toast Skagen på handskalade räkor, majonnäs, dill, citron, och en knivsudd pepparot toppas med forellrom, 135 kr
Charkuteritallrik med inlagda grönsaker & en liten bruschetta, 135 kr
Tre sorters lax med tillhörande såser, serveras med vispat smör, Levainbröd och sesamknäcke, 145 kr
Terriné på gulbetor & chevré med örtsallad & rostade valnötter, 115 kr
Jordärtskockssoppa med parma & tunnbrödschips, 115 kr
Klassisk gubbröra på hembakad kavring, 105 kr
Kalixlöjrom, syltad rödlök, syrad grädde, dill och citron, 199 kr
Hummerkött, avokado, chilimajonnäs på grillat briochebröd toppas med färsk koriander – Dagspris
– Huvudrätter –
Helstekt kalventrecôte med säsongens primörer, portvinsreduktion samt ert val av potatis, 275 kr
Pannstekt fjällröding från Landön serveras men en potatispuré smaksatt med västerbottensost, brynt smör samt sauterade champinjoner, 285 kr
Helstekt oxfilé med rostad pepparsås smaksatt med cognac, säsongens primörer samt ert val av potatis, 335 kr
Ugnsbakad lågtempererad lammrostbiff med en kompott på rödvinsbrässerad svamp, pärllök & sidfläsk serveras med en smörig potatis & palsternackspuré, 275 kr
Salt & citrusbakad gösfilé & grillad havskräfta serveras med en stomp på mandelpotatis, broccolismör och örtolja, 285 kr
Ugnsbakad hjortytterfilé med tillbehör enligt önskemål, 345 kr
Kotlettspjäll från Patanegragrisen, säsongens ljumna primörsallad, rostad fänkål, serveras med confiterad potatisfondant, 255 kr
– Efterrätter –
Knäckig äppelkaka gjord på långkokta äpplen med vaniljcremé, 85 kr
Klassisk tiramisu, 95 kr
Rabarber och jordgubbar toppas med smördeg och havregryn, serveras med en hemgjord vaniljcréme samt salt kolacaramell, 85 kr
Mjölkchokladpannacotta med hallon och kaksmulor, 75 kr
Limemarinerade färska jordgubbar serveras med en mascarponecréme – Dagspris
Tre sorters chokladtryffel, 55 kr
Franska kvalitetsostar, 125 kr